BVPA-Congres

Op donderdag 2 juni 2022 van 13.30 - 19.00 uur vindt het BVPA-Congres weer plaats. Op een – hopelijk – zonovergoten dag komen we als beroepsgroep weer samen om ons te laten inspireren, te netwerken en van gedachten te wisselen over het vakgebied. Dit is door covid het eerste BVPA-congres in bijna drie jaar!

Thema – Fast Forward, de public affairs van de toekomst

Het thema van het congres is: Fast Forward, de public affairs van de toekomst. Welke uitdagingen komen er op de maatschappij, de politiek en het bestuur af in de steeds sneller veranderende wereld? Wat betekent dit voor de toekomst van ons vak public affairs? Dit thema leent zich bij uitstek voor waar we allemaal weer zo naar snakken na de covid-tijd: interactie, debat, het uitwisselen van ideeën en samen het glas heffen.
 
Locatie
Het congres vindt plaats bij De Remise in Den Haag (Ter Borchstraat 7). Een prachtig historisch gebouw, met daarin verschillende trams die door vrijwilligers met veel liefde zijn en worden gerestaureerd. Een nostalgische plek die zich uitstekend leent voor ons congres.

Congrescommissie
Drea Berghorst, Harro Homan, Bart van der Laan, Amber Leguit, Arianne van der Meer en Nora van Elferen zetten zich als congrescommissie in voor een actueel, enerverend en interactief BVPA-congres dat geen lid wil missen.

Heb je vragen, suggesties of ideeën voor het congres? Neem dan contact op met de congrescommissie via congres@congresbvpa.nl.