Lustrumcongres Beroepsvereniging voor Public Affairs
×

Aanmelding

Lustrumcongres Beroepsvereniging voor Public Affairs *

0,00

Wij verzoeken je om jouw gegevens secuur in te vullen. Indien je een Linkedin account hebt en daarmee inlogt, dan worden automatisch die gegevens gebruikt. 

Tijdens het congres worden foto- en filmopnames gemaakt *

In het kader van de privacywetgeving vragen wij jouw toestemming hiervoor:

In het kader van de veranderde privacywetgeving vragen wij jouw toestemming voor het volgende:

Heeft u voedingsvoorschriften/allergieën? *

Geef hieronder uw specifieke voedingsvoorschriften/allergieën aan. Wij zullen er op de dag van het congres voor zorgen dat u deze bij de registratiebalie kunt afhalen.

Algemene voorwaarden *

De kosten voor deelname aan de middag bedragen € 140,- (excl. btw) per persoon voor leden en € 190,- (excl. BTW) voor niet-leden en te voldoen binnen twee weken na ontvangst van de factuur en voor aanvang van het symposium. Facturatie wordt verzorgd door HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie b.v. - Herenweg 180, 2101 MV Heemstede - kvk 34239540 - btw NL8152.56.292.B01.

Tot 4 weken van tevoren kun je kosteloos annuleren. Van 4-2 weken van tevoren betaal je € 50 annuleringskosten en vanaf 2 weken van tevoren ben je verplicht het volledige congrestarief te voldoen. Wel bestaat de mogelijkheid om een collega ter vervanging aan te melden.

De organisatie van de het BVPA Lustrumcongres legt gegevens vast voor de uitvoering van de overeenkomst. Tevens wordt je e-mailadres gebruikt om je te informeren over toekomstige congressen van BVPA.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW .


Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op: 023 5552720 of congres@congresbvpa.nl

Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op: 023 5552720 of congres@congresbvpa.nl