Lustrumcongres Beroepsvereniging voor Public Affairs
×
 

SER-voorzitter Mariëtte Hamer, CDA-senator Niek Jan van Kesteren, boegbeeld Topsector Water Annemieke Nijhof, directeur FNLI Marian Geluk en managing partner van de Issuemakers Sybrig van Keep: wat hebben deze kopstukken gemeen?

Allemaal zijn ze direct of indirect betrokken bij het sluiten van grote Nederlandse beleidsakkoorden. En trots mogen we zeggen: allemaal zijn ze maandagmiddag 9 september op het lustrumcongres van de BVPA in Den Haag. 

En daar blijft het niet bij: vanuit Amerika verwelkomen we keynotespreker Doug Pinkham, de topman van het internationale Public Affairs Council.

En oud-Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen niet te vergeten, met een column over de trend van akkoorden. Dagvoorzitter Martijn de Greve (WNL Haagse Lobby) zal scherp en snedig als altijd de sprekers, forumleden en congresbezoekers met elkaar verbinden op zoek naar ‘de kracht van verbinding’.

Want Nederland is in de ban van akkoorden, overlegtafels en agenda’s. Van het Klimaatakkoord, Sportakkoord en Preventieakkoord tot het Pensioenakkoord en de Bouwagenda: iedere public affairs-professional heeft direct of indirect wel met één of meer van deze akkoorden te maken hebben. Hoe verandert het werk van de public affairs professional onder invloed hiervan? Dat gaan we tijdens het lustrumcongres met elkaar onderzoeken.

Inspirerende Marktplaats
Dit jaar bestaat de BVPA 20 jaar. Hoe maken we onderling meer verbinding? Daarvoor bieden we volop kansen tijdens de ‘Marktplaats’, met kleinschalige presentaties en discussies door en voor Public Affairs-professionals. Het doel van deze Marktplaats is om te inspireren, enthousiasmeren, kennis uit te wisselen en de dialoog met elkaar aan te gaan. Er is nog slechts ruimte voor een paar pitches. Mail naar congres@congresbvpa.nl om je daarvoor aan te melden.

Programma

12.00 uur Ontvangst en lunch
13.00 uur Opening door dagvoorzitter Martijn de Greve
13.10 uur Welkomstwoord door Paul Burm, voorzitter BVPA
13.20 uur Setting the scene - Niek Jan van Kesteren
13.30 uur Doug Pinkham
14.00 uur Column door Sharon Gesthuizen
14.10 uur Marktplaats-pitches (3 rondes van 20 minuten)
15.20 uur Mariëtte Hamer
15.50 uur Paneldiscussie met Mariëtte Hamer, Niek Jan van Kesteren, Annemieke Nijhof, Marian Geluk en Sybrig van Keep
16.30 uur Columnist Frans Miggelbrink
16.45 uur Afsluiting dagvoorzitter Martijn de Greve
16.50 uur Netwerkborrel met toast op het jubileum BVPA